Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Klæd hele familien ud i flotte julekostumer til årets familiejulefrokost

Julefrokosterne er en årlig, tilbagevendende tradition, hvor hele familien samles, spiser julemad og hygger. Hvis I vil prøve en alternativ julefrokost, der helt sikkert vil blive husket, er kan I med fordel have en dresscode, hvor alle skal klædes ud.

Julen er en traditionsrig tid, hvor alt helst skal være, som det plejer. Men hvorfor egentlig det? Det er naturligvis hyggeligt med juletraditioner, som gentages år efter år, men der kan også være noget forfriskende over at bryde op med traditionerne.

Det kan være, at I vil prøve at servere noget anderledes mad, end der plejer at blive serveret til julefrokosten, hvis I trænger til et afbræk fra den fede julemad – eller det kan være, at I ønsker at gå endnu mere all in på juletraditionerne, så det hele lige bliver en tand mere julet.

Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan I med fordel indføre en dresscode, hvor alle skal møde op iført et julekostume. Det vil helt sikkert være et hit blandt de yngre familiemedlemmer for hvem, julen stadig er en magisk tid, hvor alt kan ske.

Gør julen mere magisk med et julekostume

Julen er en tid, hvor traditionerne får frit spil, og hvor det hele gerne må være en smule magisk. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis der er yngre familiemedlemmer til stede, som endnu ikke har fået spoleret julen med sandheden om julemandens eksistens.

Så hvorfor ikke gøre det hele en tand mere magisk for de yngste medlemmer? Det kan gøres på mange måder, men hvis I alle vælger at klæde jer ud med flotte julekostumer, bliver det næsten som om, I er med i årets julekalender.

Samtidig gør det, at I virkelig lever jer ind i det, julen drejer sig om – den gode historie, hyggen og samværet med dem, I holder af. Når alle er klædt ud, er der ikke kun én, der tager teten, men alle er deltagere i jeres helt eget jule-rollespil.

Klæd jer ud som nissepiger og nissemænd

Hvis I beslutter jer for, at alle skal klædes ud, kommer det næste punkt: Hvad skal I klæde jer ud som? Der er mange muligheder, for julen er forbundet med en lang række skikkelser, der leder tankerne hen på julen.

Det er naturligvis oplagt at klæde sig ud som julemanden, men det kan alle jo ikke gøre. Derfor handler det om at lægge hovedet i blød og komme op med det mest kreative julekostume, som helt sikkert vil gøre sig bemærket.

Der er masser af muligheder for at finde et flot julekostume. Kvinderne kan eksempelvis iføre sig et nissepige kostume, imens mændene kan klæde sig ud som mandlige nisser med rødt tøj og nissehue.

Alternative idéer til juleudklædningen

Hvis du ønsker at gå hele vejen og vælge et kostume, der virkelig skiller sig ud, er der også rig mulighed for det. Der findes masser af figurer og skikkelser, der leder tankerne hen på julen, og det handler blot om at være kreativ. Klæd dig eksempelvis ud som følgende:

  • Rudolf med den røde tud
  • Bamse fra Bamses Julerejse
  • Anton med de revnede bukser
  • Magnus Tagmus
  • Luffe fra Nissebanden

Listen er uendeligt lang, og det handler bare om at finde den, der egner sig bedst til dig. Du kan enten vælge at købe dit kostume, hvis der er tale om en traditionel julefigur, som helt sikkert forhandles, eller du kan vælge at lave det selv, hvis ikke du kan finde et passende kostume. Skal far eller bedstefar klædes ud som julemand til jeres julefrokost, så kan du finde et passende julemandskostume her.